mooneybookers srbija

Jel moze neko odavde sa foruma, koji koristi servis moneybookers mu uslugu ne koju ima pravo, ali ovo je Srbija i sve je ovde moguce. Skrill je krajem novembra iznenadno ukinuo Master Card za korisnike iz Srbije i tako primorao mnoge ljude koji koriste ovaj servis da traže. Skrill (ex. Moneybookers) je platni procesor koji Vam omogućava plaćanje i nije više dostupna za državljane Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije ‎ Skrill registracija – Kako · ‎ Uplata – Kako uplatiti novac · ‎ Isplata – Kako isplatiti. Medjutim, traje mesec dana dok ne stigne do Beograda, i jos mesec da bi se izvrsila provera. Kako verifikovati Skrill nalog? Uplata novca sa kartice na Moneybookers Skrill nalog. Skrill karticu u Srbiji Cao svima, I meni stigla Skrill kartica! November 28, 0 Comments. You currently have javascript disabled. Kada otvorite taj mail kliknite na Verify your email address: Technical Issues This Topic All Content This Topic This Forum Advanced Search. Share this post Link to post Share on other sites. Otvaranje naloga na Skrillu je jednostavno. Pojavice se neki novi servis sigurno. Kao, kakav virtualni novac. Imate li vi neku informaciju?

Mooneybookers srbija - Prinzip sind

Internet servisi, programi, prezentacije, Nikako mi nije jasno zasto bi banka lagala klijenta i uskracivala mu uslugu ne koju ima pravo, ali ovo je Srbija i sve je ovde moguce. Skrill karticu u Srbiji POzz ljudi, nadam se da mi mozete pomoci sa nekim nedoumicama vezano za Skrill Moneybooker. Skrill karticu u Srbiji imam pitanje u vezi skrilla. Zna li neko u cemu je problem sto nece da mi verifikuje karticu? FXModerator Moderator Hero Member Poruke: Skrill mi je u USD i nije mi onemoguceno da uradim bank transfer, mada izlazi neko obavestenje ali kein kater da to nije vezano za bank transfer nego nesto " bank-wire deposits or facilitate bank-wire withdrawals" sta god to znacilo, nisam upucen bas. Takodje znam ljude koji su pokusali i normalno prebacili sredstva na VISA kartice sasvim normalno. Nebojsabg Active Money Maker. Cao svima, I meni stigla Skrill kartica! Rasprava odvojena u svoj sopstveni topic. Not a member yet? Otidjete na bankomat i dignete pare. Pokusavao sam vec sa tri razlicite i uvek izlazi "Card verification failed. Da li neko zna da li skrill karica moze da se poveze sa PayPalom? Savetovao bih ti da promenis banku i da pokusas u nekoj drugoj. Na MB kazu da su oni skinuli samo 3 dolara, u banci isto to kazu a meni nigde ne pise ko je meni uzeo tih 16 dolara ni za sta je to skinuto. Medjutim, u banci ne zele da mi posalju novac nego mi traze svrhu zbog cega ja saljem taj novac. Opet zavisi i od sume koju si povlacila, iz mog iskustva sa MB i RF ta cifra je otprilike ta za nekih e. Otvori devizni racun besplatno se otvara maltene u bilo kojoj banci, recimo ja sam to radio preko societe general i intese, ali moj prijatelj je radio u reifeisen i ima pozitivna iskustva. Uspeo sam, ali jos nisam napravio nesto sto bih prodao mrskim strejndzerima: Isplata — Kako isplatiti novac sa Skrill naloga? Skrill karticu u Srbiji POzz ljudi, nadam se da mi mozete pomoci sa nekim nedoumicama vezano za Skrill Moneybooker.

Mooneybookers srbija - Problem

Mnogi ljudi danas, i dalje ne veruju da su ovi transferi novca bezbedni i da svi ovi sistemi nisu samo nekakve velike prevare novijih generacija. View a Printable Version Send this Thread to a Friend Subscribe to this thread. Visa electron je kartica deviznog racuna u banci, novac koji legne na Skrill treba povuci na karticu a ne na devizni racun. Everyone got his own destiny, not everyone makes the choice to follow it. Ako vam nije hitno, mozete ustedit ta 2. Isplata sa Skrilla — Kako isplatiti novac sa Skrill naloga? Ako neko treba TEBI DA UPLATI NOVAC, sve sto ti treba je 1 devizni racun u banci. mooneybookers srbija